Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış tırnak kesmek

Rüyada uzamış tırnak kesmek

Rüyada uzamış tırnak kesmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada uzamış tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarını uzamış görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada uzamış tırnak görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yol alacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek rahatsızlık duyulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments