Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla tırnak kesmek

Rüyada bıçakla tırnak kesmek

Rüyada bıçakla tırnak kesmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntı yükleneceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kesmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada tırnak kesmek törpülemek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tırnağını kesmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek bekarlar için evlenmeye, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments