Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından suda boğulmak

Rüyada biri tarafından suda boğulmak

Rüyada biri tarafından suda boğulmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin suda boğulmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulanı görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir araya geleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments