Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sorunlarını gidereceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yatırımlarının kar getireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments