Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, makamının sarsılmayacağına, hedeflerine ulaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, her istediğini elde edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek ekmeğinin de artacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments