Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kendisine kızacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments