Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, rütbesinin artacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içildiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine inanılır.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, muradın olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı sigara içerken görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada babasını sigara içerken görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada sigara içmeyi istemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments