Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi parmağını kesmek

Rüyada kendi parmağını kesmek

Rüyada kendi parmağını kesmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha çok iş yapacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çok iyi işler yapılacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha zengin hale geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek saygı göreceğine, duymadığı sözleri duyacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, isyan edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments