Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağını kesmek

Rüyada başkasının parmağını kesmek

Rüyada başkasının parmağını kesmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, işlerin düze çıkarılacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada jiletle parmak kesmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağı kesmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işarettir.

Rüyada parmak kesmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments