Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağı kesmek

Rüyada parmağı kesmek

Rüyada parmağı kesmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, mutluluğunun da artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kendi parmaklarını kesmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek hayal edilen eve kavuşulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada kendi parmağını kesmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, rütbesinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada parmakları kesmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kesmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, daha iyi yerlere geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments