Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, maddi kriz yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek insanların hayır dualarının alınacağına, verilen emeklerin heba olacağına, içinin de rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zorlanacağına delalet eder.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, dertlerin son bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments