Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kol kırıldığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, zorlukların yaşanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, hüsrana uğratacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada kol kırılmasını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments