Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarının kırıldığını görmek

Rüyada kollarının kırıldığını görmek

Rüyada kollarının kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kollarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kol kırılması görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalettir.

Rüyada kol kırılmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek ağzının tadının bozulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun kırıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments