Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kırıldığını görmek

Rüyada kol kırıldığını görmek

Rüyada kol kırıldığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, karşılığını bulacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada kol kırıldığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kol kırılması görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kolunun kırılmasını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments