Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, mallarının artacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, zenginliğe kavuşulacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun kırılmasını görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırılmak çok yıpranacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments