Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kol kırılmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kolun kırılmasını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kol kırıldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments