Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kırılmasını görmek

Rüyada kol kırılmasını görmek

Rüyada kol kırılmasını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol kırılmasını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, problemlerini çözeceğine yorulur.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kolun kırılmasını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kolu kırılmış görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek kazancın gittikçe azalacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kolun kırıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments