Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulur.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulur.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek sorunların biteceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, yakında hedefine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kolumun kırıldığını görmek üzüleceğine, ağlayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolun kırıldığını görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments