Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin eline kına yakmak

Rüyada gelinin eline kına yakmak

Rüyada gelinin eline kına yakmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret eder.

Rüyada geline kına yakmak yaşama isteğinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin kınası yakmak hastalıkların haneden uzak olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Rüyada elle kına yakmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada elini kına yakmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının eline kına yakmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada ellerime kına yakmak üzüleceğine ve kırılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eline kına yakmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments