Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa kına yakmak

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ayıplı yolara sapacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe kına yakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ün sahibi olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek eline kına yakmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiye kına yakmak borçların ve dertlerin biteceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde kına yakmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments