Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altından geçmek

Rüyada suyun altından geçmek

Rüyada suyun altından geçmek müjdeli haberler alınacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altından geçmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Rüyada suyun altından geçmek verimin her geçen gün artacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, saygınlık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, canının derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek cesaretinin yerine geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç altından geçmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın altından geçmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada devenin altından geçmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Rüyada atın altından geçmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments