Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akan köprüden geçmek

Rüyada su akan köprüden geçmek

Rüyada su akan köprüden geçmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, geniş bir ev satın alacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada su akan köprüden geçmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulur.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yüksek tahsil yapacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek hayatının ve planlarının bozulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada akan nehirden geçmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, evi yoksa ev alacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada akan sudan geçmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden geçmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, aydınlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments