Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun üzerinden geçmek

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, günlerini hastanede geçireceğine yorulur.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su akan köprüden geçmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, daha fazla para kazanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada akan dereden geçmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına rivayet eder.

Rüyada akan sudan geçmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sayılacağına ve sevileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments