Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan dereden geçmek

Rüyada akan dereden geçmek

Rüyada akan dereden geçmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Rüyada akan dereden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada akan dereden geçmek çok büyük başarılar kazanacağına, güven kaybı yaşanacağına, statü atlayacağına alamet eder.

Rüyada çamur akan dere görmek tatsızlık olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada akan dereler görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan su dere görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada temiz akan dere görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada mavi akan dere görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akan derede yüzmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters akan dere görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments