Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun içinden geçmek

Rüyada akan suyun içinden geçmek

Rüyada akan suyun içinden geçmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kazancın gittikçe artacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek zor durumda kalacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, araba alınacağına delalet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kalben çok rahat edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Rüyada su akan köprüden geçmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet eder.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Rüyada akan suyun içinde olmak yazgısının güzelleşeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde akan su görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments