Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin başını okşamak

Rüyada kedinin başını okşamak

Rüyada kedinin başını okşamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada kedinin başını okşamak maddi açıdan nefes alınacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başını okşamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, yoğun duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada atın başını okşamak saygınlığa, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, böylece hayatından memnun olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, dinden çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başı okşamak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments