Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını okşamak

Rüyada birinin başını okşamak

Rüyada birinin başını okşamak başarılarının çoğalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, güven kaybına uğrayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada aslanın başını okşamak çekilen hasretin biteceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet eder.

Rüyada yetim başı okşamak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başını okşamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada ölünün başını okşamak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada yılanın başını okşamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada köpeğin başını okşamak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada atın başını okşamak işini en iyi şekilde yapacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun başını okşamak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments