Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı okşamak

Rüyada başı okşamak

Rüyada başı okşamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başı okşamak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun başını okşamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, anne baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada yılanın başını okşamak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada baş okşamak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin başını okşamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ağır günler geçireceğine delalettir.

Rüyada köpek başını okşamak doğru kararların alınacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın başını okşamak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments