Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun pislediğini görmek

Rüyada çocuğun pislediğini görmek

Rüyada çocuğun pislediğini görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun pislediğini gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada çocuğun pislediğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek tövbe etmeye, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada ortalığa pislemek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi eline pislemek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiloduna pislemek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına pislediğini görmek geriye doğru gideceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada altına pislemek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezara pislemek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments