Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu boğmak

Rüyada çocuğu boğmak

Rüyada çocuğu boğmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerini düzene sokacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu boğmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu boğmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, gözyaşlarının dineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak sıkıntılarını atacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bebek boğmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi boğmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini boğmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı boğmak sağlık ve şifa bulacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments