Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi boğmak

Rüyada bir kişiyi boğmak

Rüyada bir kişiyi boğmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi boğmak gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Rüyada bir kişiyi boğmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalettir.

Rüyada tilki boğmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek şansın kapanacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada ölüyü boğmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, güzel günler için yaşayacağına delalet eder.

Rüyada babayı boğmak keyfinin yerine geleceğine, dünya malı elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada siyah köpek boğmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada yastıkla boğmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments