Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini boğmak

Rüyada sevdiğin birini boğmak

Rüyada sevdiğin birini boğmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birini boğmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Rüyada sevdiğini boğmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini boğmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü boğmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini boğmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi boğmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Rüyada birini elle boğmak dertlerin bitip huzura erileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kocasını boğmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi boğmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments