Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğmak

Rüyada çocuğunu boğmak

Rüyada çocuğunu boğmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, vefakar bir insan olunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada çocuğunu boğmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak işiyle nam salacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu boğmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada suda insan boğmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada biri boğmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi boğmak kısmetlerinin ve şansının artacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments