Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı boğmak

Rüyada bir insanı boğmak

Rüyada bir insanı boğmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, ona emek vereceğine yorulur.

Rüyada bir insanı boğmak gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada insanı boğmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı boğmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına işaret eder.

Rüyada insan boğmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yastıkla boğmak büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi boğmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada tavuk boğmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iyi hissedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments