Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu boğmak

Rüyada kendi çocuğunu boğmak

Rüyada kendi çocuğunu boğmak malının da eksilmeyeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada çocuğu boğmak tatsız haberlerin alınacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğmak adını aklamayı başaracağına, çok hayırlı günler görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı boğmak kendisine fırsatlar yaratacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada köpek boğduğunu görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada suda insan boğmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada biri boğmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments