Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek boğmak

Rüyada bebek boğmak

Rüyada bebek boğmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebek boğmak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Rüyada bebeği boğmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yolunda devam edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek boğmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğini boğmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak kişinin güzel işler yapacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın boğmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birini boğmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments