Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, şansın yaver gideceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada yoğurt yediğini görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yoğurt yedirmek bundan hayır göreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments