Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yoğurt yedirmek

Rüyada birine yoğurt yedirmek

Rüyada birine yoğurt yedirmek her şeyi kuralına göre yapacağına, yolunun hep açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, yollarının açılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada birine yoğurt yedirmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments