Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt yediğini görmek

Rüyada yoğurt yediğini görmek

Rüyada yoğurt yediğini görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek hanesindeki rızkın da artacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, maddi olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments