Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kötü noktalara geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt yediğini görmek düzenin bozulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yoğurt yedirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek güzel işler yapacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments