Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerdeki karın artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendisini yıpratacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yoğurt yedirmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yoğurt yedirmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, gözyaşının kuruyacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına inanılır.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, dinden çıkacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments