Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, elindekileri de kaptıracağına, imkânsızlıklarının biteceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir araya geleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt yediğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yoğurt yedirmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, canın derdine düşeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments