Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt kaymağı görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, mal kaybına uğrayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Rüyada kaymaklı yoğurt görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yoğurt yedirmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek çok sevinçli haberler alacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments