Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek prestij kaybı yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada yoğurt yedirdiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek ekmeksiz kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt yediğini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bununla yüceleceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birine yoğurt yedirmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments