Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, isteklerine kulak vereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak kazancı arttıracağına, yeni kapılar açılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el falına bakıldığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fal bakıldığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, durgunlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments