Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne makyaj yapmak

Rüyada gözüne makyaj yapmak

Rüyada gözüne makyaj yapmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, zor günlerden geçeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına yorulur.

Rüyada gözüne makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada gözlere makyaj yapmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, çok uğraş vereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak gün sayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada göz makyajı yapmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada göz makyajını silmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kısmetin kapanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments