Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı makyaj yapmak

Rüyada sarı makyaj yapmak

Rüyada sarı makyaj yapmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada sarı makyaj yapmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada baskasina makyaj yapmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada düğün makyajı yapmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada aynada makyaj yapmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments