Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizik tava görmek

Rüyada çizik tava görmek

Rüyada çizik tava görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ekmeksiz kalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kısmetinin açık olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada çizik tava gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada çizik tava görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunlarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda çizik görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolda çizikler görmek takdir edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde çizik görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda çizikler görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada alnında çizik görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü çizik görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada yüzünde çizik görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments