Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda çizikler görmek

Rüyada vücudunda çizikler görmek

Rüyada vücudunda çizikler görmek şöhret ve itibar kazanacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda çizikler gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çizik saat görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kolunda çizik görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çizik tava görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çizik görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada kolda çizik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çizik görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada yüzde çizik görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments