Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında çizik görmek

Rüyada alnında çizik görmek

Rüyada alnında çizik görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada alnında çizik gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada alnında çizik görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada yüzünde çizik görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Rüyada yüzde çizik görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada kolda çizikler görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda çizikler görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kolunda çizik görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada çizik saat görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çizik görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ünleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments